Aladin с нов обект за бързо хранене на паркинга на

...
Aladin с нов обект за бързо хранене на паркинга на
Коментари Харесай

Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“

Aladin с нов обект за бързо хранене на паркинга на веригата
Най-голямата верига за дюнери у нас към този момент може да бъде открита и на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „ Хаджи Димитър “. Ритейлърът разшири партньорството си с Aladin Foods в продължение на концепцията си за даване на разнородни услуги на своите клиенти – One Stop Shopping. Хипермаркетите на Kaufland България последователно се трансформират в самобитни търговски центрове, в които клиентите могат да се възползват от най-разнообразни артикули и услуги на едно място.

„ Непрекъснатото усъвършенстване и уголемение на услугата, която предоставяме на нашите клиенти, е част от политиката, с която Kaufland България дава отговор на повишаващите се условия от страна на потребителите ни. Нашите хипермаркети се трансформират в места, на които можеш освен да напазаруваш, само че и да платиш сметките си, да пиеш кафе, да се срещнеш с другари. Разширяваме броя и типа на спомагателните услуги и високата противоположна връзка от страна на клиентите ни е това, което ни демонстрира, че сме на прав път “, разгласи ръководителят на направление „ Централно ръководство на недвижимостите “ за Kaufland България Диана Костова.

Тя добави, че с изключение на с наложената в цялата страна марка дюнери, от началото на годината Kaufland България уголемява партньорствата си с бизнеси като новаторската кафетерия COMPARTIDO, пицария Pizza Lab, суши щандовете на Obento Sushi.

„ Откриването на нов обект на Aladin Foods към хипермаркет на Kaufland България е извънредно значимо партньорство за нас. Благодарение на него, Aladin Foods ще усили доста пазарния си дял – през обектите на Kaufland минават седмично над 1 млн. клиенти “, съобщи притежателят на веригата за бързо хранене Аладин Харфан.

В обекта в Хаджи Димитър се предлага целият подбор от менюто на Aladin у нас – разнообразни типове дюнери, бургери, пици и пилешки изкушения, както и фалафели. Тук се намира и по този начин наречената електронна каса, която разрешава автоматизирано да се направи поръчка, като по този метод клиентът пести време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР