Актьорите Джейсън Момоа и Лиза Бонет шокираха феновете си, като

...
Актьорите Джейсън Момоа и Лиза Бонет шокираха феновете си, като
Коментари Харесай

Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16-годишна връзка

Актьорите Джейсън Момоа и Лиза Бонет шокираха почитателите си, като оповестиха, че " се развеждат " след повече от четири години, откогато са брачен партньор и брачна половинка.

" Всички ние усетихме натиска и измененията на тези трансформационни времена... Разгръща се гражданска война и нашето семейство не прави изключение... усещаме и израстваме от настъпващите разтърсващи промени ", се споделя в взаимното изказване, оповестено от Джейсън Момоа в профила му в Instagram. „ Споделяме това не тъй като считаме, че заслужава внимание, а с цел да можем, когато продължим живота си, да го създадем с достолепие и почтеност. Любовта сред нас е жива, развивайки се по метода, по който желае да бъде опозната и изживяна. Ние се освобождаваме един от различен, с цел да бъдем такива, каквито се учим да бъдем... Нашата лоялност е непоколебима към този заветен живот и нашите деца “.

Новината развълнува обществените мрежи и провокира десетки заглавия. Някои почитатели показаха вяра, че раздялата няма да повлияе на другарството сред Момоа и музиканта Лени Кравиц, който беше женен за Бонет от 1987 до 1993 година

Актьорите започнаха да се срещат през 2005 година и се ожениха скрито през октомври 2017 година Двамата имат две общи деца - Лола Йолани Момоа и Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.

47-годишният Момоа по-рано съобщи, че срещата с 54-годишната Бонет е била " освен това " от обич от пръв взор, като разкри, че е бил влюбен в нея още от 8-годишен, когато я е видял по малкия екран. Бонет от своя страна сподели: " В общи линии той ме подвигна и ме метна през рамо в жанр пещерен човек ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР