Актьори и служители на Народния театър излизат на протест в

...
Актьори и служители на Народния театър излизат на протест в
Коментари Харесай

Актьорът Валери Йорданов: Очаквам и моето уволнение

Актьори и чиновници на Народния спектакъл излизат на митинг в отбрана на режисьора Александър Морфов, който беше дисциплинарно уволнен. Вече се събира и подписка, в поддръжка на режисьора на „ Хъшове “. Включваме оттам репортера ни Анелия Джамбазка. 

Беше ясно. Очаквам и моето уволняване. Това сподели за Euronews Bulgaria артистът Валери Йорданов – един от събралите се на митинг пред Народния спектакъл в отбрана на Александър Морфов.

 
Общо взето, се посмяхме, тъй като каквото и да стане, това управление потвърди, че не може да ръководи спектакъл. Не народен – изобщо спектакъл.
„ Единственият метод е господин Василев да си взима документите и досиетата и да си върви – по отделение, в случай че желае да прави казарма “, по този начин артистът вижда решението на казуса.

Щом се карат хора да пишат писмени пояснения, че са изказали мнение по медия – до каква степен може да стигне, пита риторично той.

„ Най-гледаните представления – и на господин Морфов, и на Стоян Радев, и на Диана Добрева, и на Явор Гърдев, се поставят по един път в месеца, а някои и през месец. А има с дни нищо не се играе “, показва Валери Йорданов.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР