Актьорът Веселин Плачков не е съгласен с това пътните полицаи

...
Актьорът Веселин Плачков не е съгласен с това пътните полицаи
Коментари Харесай

Култов актьор побесня! Думите му към полицаите

Актьорът Веселин Плачков не е склонен с това пътните служители на реда да стопират коли без забележима причина. Той е седмичен гост-коментатор в предаването " Преди обед " по БТВ. Една от тематиките, които обсъждаха през днешния ден дружно с Ива Екимова, Сашо Кадиев и Деси Стоянова, бе точно акцията на КАТ, която започва преди десетина дни.

" Никой не може да ме стопира без причина ", сподели той, а Деси Стоянова го попита: " Ама по какъв начин могат да те схванат има ли причина или няма? "

" Като не нарушавам разпоредбите? Представете си, че има доста стоянки на пътя. Тръгваш ти от тука до Бургас. Аз в случай че би трябвало да спирам през 50 километра, ще стигна вдруги ден. Второ, случвало ми се е - карам, самичък съм с бебето, което спи в столчето откъм гърба. Шофирам и си крещя " Мале, единствено да не ме спрат ", и те ме стопираха. В момента, в който ме стопираха, то се разсъни. Викам " Защо ме спирате? ", а те " Рутинно е ". Е какво рутинно - карам с 50 километра, всичко ми е ОК, за какво ме спря бе човек? ", ядоса се той.

" Да предупредя служителите на реда - на следващия ден потеглям по автомагистралата за Казанлък, да не ме стопират, тъй като Мариана Попова е нервна ", приключи тематиката артистът, който изигра Васил Левски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР