Актьорът Валери Йорданов напуска Народния театър, след като стана ясно,

...
Актьорът Валери Йорданов напуска Народния театър, след като стана ясно,
Коментари Харесай

И Валери Йорданов напуска Народния театър

Актьорът Валери Йорданов напуща Народния спектакъл, откакто стана ясно, че основният режисьор Александър Морфов през днешния ден е уволнен дисциплинарно от шефа Васил Василев. Самият Йорданов, който от години е част от трупата, съобщи пред Lupa.bg, че към този момент е подготвил заявката си за овакантяване.

" Не могат да ме принудят да работя в казарма ", показа известният артист, който играе в паметни постановки в Народния като " Хъшове ", " Народът на Вазов " и " Караконджул ".

Валери Йорданов е от артистите, които най-пламенно пазят Александър Морфов.

Актьорът изрази мнение преди дни, че казусът в Народния спектакъл е народен и не може в културна институция като Народния спектакъл да има политически напън. 

След като през днешния ден стана ясно, че от Народния си потеглят и основния режисьор Александър Морфов, и пиара Велислава Кръстева остава провесен въпросът какво ще се случи със спектаклите на Морфов, които са разпродадени за идващите два месеца. И още какъв брой артисти ще пожелаят да изоставен трупата и дали въпреки всичко ще играят там на хонорар, с цел да продължи животът на емблематични спектакли на Морфов, които неотдавна бяха възобновени като " Хъшове " и " Животът е прелестен ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР