Актьорът Том Круз пристигна в Киев по покана на украинския

...
Актьорът Том Круз пристигна в Киев по покана на украинския
Коментари Харесай

Зеленски към Том Круз: Добре изглеждате. Актьорът: Това плаща сметките

Актьорът Том Круз дойде в Киев по покана на украинския президент Володимир Зеленски, оповестиха ТАСС и Асошиейтед прес.

Том Круз търси в Украйна подобаващи места за фотосите на новия си филм. Зеленски акцентира по време на срещата, че украинският парламент наскоро е приел закон за компенсиране на задграничните производители, които снимат филми в Украйна и сподели, че се надява, този закон да направи страната привлекателна за огромните международни киностудиа, предава Българска телеграфна агенция.

Володимир Зеленски подсети за предходната си специалност на ефирен и кино комедиант. В фрагментите, публикувани от президентството, той посреща Том Круз с думите: " Добре изглеждате ". Холивудската звезда се разсмива и споделя: " Това заплаща сметките ". След това Зеленски се майтапи какъв брой изтощително е да си президент и загатва застоя в мирния развой за разкъсваната от спорове Източна Украйна.

Том Круз е забелязан също в киевското метро. Феновете му допускат в обществените мрежи, че става въпрос за фотосите на седмата част от " Мисията невъзможна ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР