Актьорът Стоян Алексиев налетя на таксиметров шофьор, узна HotArena. Това

...
Актьорът Стоян Алексиев налетя на таксиметров шофьор, узна HotArena. Това
Коментари Харесай

След като спря в нарушение, Стоян Алексиев налетя на таксиджия!

Актьорът Стоян Алексиев налетя на таксиметров водач, разбра HotArena.

Това се случи в центъра на София, където той и компанията му направиха нарушаване в еднопосочна улица.

Година след срамните фотоси на Алексиев и 44 години по-младата му държанка Ивана Бобойчева обиколиха интернет, артистът се забърка в следващия скандал. Той стана причина за сериозен спор. Стоян, половинката му Ивана и още две млади девойки, явно колежки на обичаната му, си организирали среща на кръстовището на столичния бул. „ Георги Раковски “ и ул. „ Иван Вазов “. От качения клип в ПИК се вижда по какъв начин едно от девойките и водач на автомобила е спряла на еднопосочна улица и затруднява придвижването на преминаващите ппс-та, писа „ ТелеграФ “.

Нарушението вбеси един от таксиметровите водачи наоколо и той побърза да направи забележка на Стоян, който в това време се намира отвън автомобила. Похотливият артист обаче не приема рецензия и сред двамата избухва скандал. Чува се по какъв начин Алексиев покачва звук и сипе обиди против лидера на жълтата кола. „ Не ми викай, простак замърсен! “, отсича белокосият и се връща към девойките, само че явно нападките му се костват незадоволително и се връща при водача с бойна крачка.

Педераст си ти, гнусен, замърсен “, крещи доктор Генадиев от „ Откраднат живот “, след което се качва при Ивана и потеглят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР