Актьорът Рон Мос от култовия сериал Дързост и красота се

...
Актьорът Рон Мос от култовия сериал Дързост и красота се
Коментари Харесай

Рич от Дързост и красота: ЦРУ ми каза кога свършва пандемията

Актьорът Рон Мос от паметния сериал " Дързост и хубост " се включи в родния ефир за извънредно изявление. Добре познатият на българската аудитория Рич Форестър съобщи в " Преди обед ", че знае по кое време ще пристигна краят на пандемията от ковид. Той обаче твърди, че негови другари от Централно разузнавателно управление на САЩ са му споделили истината за Ковид-19.

" Целта беше да няма президентски избори в Съединени американски щати. Всичко ще свърши на 3 ноември. Това, което чувате и четете по новините, са цялостни нелепости. Жалкото е, че доста хора им имат вяра ", съобщи Мос.

Звездата показа още, че е наскърбен от решението на продуцентите да намерят различен артист за емблематичната му роля на Рич. Когато взема решение да се отдръпна след 25 години присъединяване в продукцията, той слага категорично изискване това да не се случва.

" Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира различен артист за моята роля, в която съм вложил душа и сърце ". Но както почитателите на сериала към този момент знаят, тази молба не беше почетена.

През последните 4 месеца артистът, който е и музикант, се занимава със фотосите на кино лентата " Изненадващо пътешестване ". В него се споделя за брокер на акции от Ню Йорк, който взема решение да купи къща в Пулия, Италия. Отива там да откри нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а по-късно се влюбва в необикновено красивата щерка на предприемач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР