Актьорът Пол Ръд, който беше избран от списание Пийпъл за

...
Актьорът Пол Ръд, който беше избран от списание Пийпъл за
Коментари Харесай

Пол Ръд – най-сексапилният жив мъж е със славянски корени

Актьорът Пол Ръд, който беше определен от списание " Пийпъл " за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2021-ва, има прекомерно разнообразно ДНК – като съвсем целия Холивуд.  Родителите му са британци и са втори братовчеди - татко му е някогашен вицепрезидент на Trans World Airlines, майка му е е била управител продажби в KCMO-TV в Мисури, а баба му и дядо му са евреи от Полша и Русия. Рожденото име на артиста в действителност е Павел Рудницки.  

Той е прочут с ролята на Антмен във филмите на " Марвел ", " Така е на 40 ", " Баровки ". В " Късното шоу на Стивън Колбер " по телевизия Си Би Ес Ръд показа, че някои хора евентуално ще останат сюрпризирани от оказаната му чест, предава Българска телеграфна агенция. " Осъзнавам доста добре по какъв начин, когато чуят, че аз съм определен, ще си кажат: " Какво? " Това не е подправено примирение. Има толкоз доста хора, които би трябвало да получат това преди мен ", разяснява Пол Ръд. Но, естествено, няма да откаже достойнството. Той шеговито се надява, че новата купа ще му обезпечи покана за " тези секси вечери " с предходните спечелили Джордж Клуни, Брад Пит и Майкъл Б. Джордан. След отличниците дотук са още Джон Леджънд, Дуейн Джонсън, Крис Хемсуърт, Идрис Елба, Адам Лавин, Чанинг Тейтъм, Дейвид Бекъм.

" Предполагам, че към този момент ще бъда на доста повече яхти. И евентуално ще се опитам да стана по-добър в размишленията на приглушена светлина. Обичам да премислям. Мисля, че това ще ми помогне да стана по-вглъбен и тайнствен. Очаквам това с неспокойствие ", споделя артистът.

Пол Ръд прави пробива си в киното с ролята в хитовия филм " Баровки " (1995) с Алиша Силвърстоун. 52-годишният холивудски чаровник добавя, че Джули - брачната половинка му от 18 години, в началото е била " зашеметена ", откакто й е съобщил новината, че е определен за най-сексапилния жив мъж. Те имат две деца - Джак и Дарби, надлежно на 17 и 12 години. " Беше доста благо. След малко смях и потрес тя сподели: " О, те най-сетне го схванаха ", забавлява се Пол Ръд. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР