Актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в напълно обновено студио,

...
Актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в напълно обновено студио,
Коментари Харесай

Любимо предаване са завръща по Нова, ето кой ще го води

Актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в изцяло актуализирано студио, където ги чакат 24 кутии, криещи суми от 1 ст. до 100 000 лева Зрителите ще могат да гледат новите епизоди на един от най-успешните развлекателни формати всеки работен ден от 18:00 ч.

„ Много съм благополучен да бъда водещ на това вълнуващо и доста обичано предаване. С неспокойствие чакам да стартират фотосите. За мен ще е и огромно предизвикването, тъй като в „ Сделка или не “ има нюанси сред смеха и сериозното. Това е една неповторима игра, в която хората по едно и също време се забавляват, могат да завоюват пари, а феновете пък - да се разтоварят и ухилен пред тв приемника в края на работния ден “, показа Балабанов пред Нова телевизия.
-->
„ Сделка или не “ започва излъчването си в българския ефир през 2005 година За 10 сезона в играта присъединяване са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лв., а 7 щастливци печелят огромната премия.

Всеки желаещ да се включи в предизвикателство може да го направи като попълни кастинг форма за присъединяване в предаването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР