Актьорът Наум Шопов свали нивото заради високите цени на горивата.

...
Актьорът Наум Шопов свали нивото заради високите цени на горивата.
Коментари Харесай

Наум Шопов смени колата заради скъпото гориво

Актьорът Наум Шопов смъкна равнището поради високите цени на горивата. Звездата от сериала " Откраднат живот “ смени първокласното си возило с надалеч по-малко, разкри самият той във видео в обществените мрежи.

Разбира се, не става въпрос за разтърсено финансово положение на Шопов-младши, а за закачлив коментар по настоящата тематика с повишаването на горивата. Във видеото артистът, който в последно време се изявява като водещ на реалити шоу, излиза от гаража си, яхнал алена пластмасова количка, която бута с крайници. " Когато цените на горивата ударят 3 лева за литър “, гласи обяснението му към видеоклипа. Екранният доктор Тасев евентуално е заел алената " бегачка “ от дъщеричката си Амая, написа burgas24.bg.

Видеото на фена на високите скорости провокира смях измежду почитателите му, които го заляха с одобрителни мнения и смешки за концепцията и избора му на возило. " Винаги си имал усет за бегачки, само че това надминава всичко “, " Ауди 80-ка с пернишка регистрация внася почит “ и " Винаги ще си намираш място за паркиране “, са част от намигванията към тв-звездата.

Преди две години пък Шопов-младши се снабди с същинско украшение в гаража си. Тогава той смени автомобила си с чисто ново " Maserati ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР