Актьорът Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос в

...
Актьорът Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос в
Коментари Харесай

Кевин Спейси получи италианска награда за цялостен принос в киното

Актьорът Кевин Спейси получи италианска премия за повсеместен принос в киното макар систематичните обвинявания в полов тормоз, които накърниха кариерата му, заяви Reuters. Националният музей на киното в Торино връчи оценката Stella della Mole (звездата знак на филмовия фестивал в Торино) като самопризнание за „ персоналната хармония и авторския принос на Спейси в развиването на драматургичното изкуство “. Сред предходните носители на премията са актрисите Изабела Роселини и Моника Белучи, режисьорът Дарио Ардженто и други

63-годишният Кевин Спейси беше поканен да приказва в музея при връчването на наградата. „ Смятам се за доста благополучен човек. Тази вечер имам случай да благодаря на всички тези, които ме подкрепяха. Чувствам се блажен, сърцето ми е изпълнено с признателност към Музея на киното, тъй като имаше топки да ме предложения довечера “, съобщи артистът, представен от Quotidiano Piemontese.

При приемането на статуетката Спейси сподели още: „ Това е мощна отбрана на филмовото творчество. Благодаря ви, че дойдохте тук в нощ, която в никакъв случай няма да не помни “, след което благодари на най-добрия си другар, Еван Лоустейн, който присъстваше на церемонията, че „ му е дал сили да се вдигне и да се бори “.

„ Обичам да съм артист – това ми дава цел и опция да проучвам хората “, заключи за край артистът, прибирайки премията.

Спейси е повторен притежател на „ Оскар " за функциите си в „ Американски прелести “ и „ Обичайните обвинени “, само че кариерата му внезапно пое надолу, откакто преди няколко години повече от 20 мъже го упрекнаха в полов тормоз. В навечерието на церемонията по награждаването основаният в Торино вестник La Stampa разгласява публицистична публикация със заглавие „ Италия, земя на цялостната индулгенция “.

Миналата седмица Спейси се яви посредством видеовръзка пред съд в Лондон, с цел да пледира непорочност по няколко обвинявания в полови дейности против мъж, осъществени преди към 20 години. Обвиненията бяха обединени с по-ранен обвинителен акт от пет точки за хипотетични полови закононарушения против трима мъже сред 2005 година и 2013 година, за които артистът към този момент бе пледирал, че не носи виновност.

По друго дело, което завърши през октомври в Съединени американски щати,  Кевин Спейси беше оневинен по обвиняванията за полов тормоз, отправени от артиста Антъни Рап в края на 2017 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР