На 27 април китайското посолство в САЩ представи рекламна брошура

...
На 27 април китайското посолство в САЩ представи рекламна брошура
Коментари Харесай

Китай призова САЩ да не създадат пречки пред обмена между двете държави

На 27 април китайското посолство в Съединени американски щати показа рекламна листовка и анимационен видеоклип за превантивна консулска отбрана „ Безопасно пътешестване до Съединени американски щати “. На събитието китайският дипломат Сие Фън съобщи, че през последните три години близо 300 китайски жители са били репатрирани от американската страна без забележима причина, измежду които 70 студенти със законни и годни документи. Дори чиновници на китайското държавно управление, поканени от американската страна, са били подложени на голословен тормоз и разпит.

Китай е показал изказване в Държавния департамент, Съвета за национална сигурност в Белия дом, Министерството на вътрешната сигурност и Митническата и гранична отбрана на Съединени американски щати, в което се упорства Съединени американски щати неотложно да отстранят пречките пред обмена сред двете страни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1344„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед19601Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед26087Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед15810Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед13988Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед131346Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90685Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР