Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов и съпругата му Катрин

...
Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов и съпругата му Катрин
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов с голяма новина за бебето

Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов и брачната половинка му Катрин Русева са в трескаво очакване на дъщеричката си. Бебето би трябвало да се появи на бял свят напълно скоро и това е най-вълнуващото събитие в живота на Ненчо, съобщи БЛИЦ.

Броени дни преди да стане татко за повторно, известният артист хвърли бомба по отношение на идното раждане и неговите настройки.
-->
Той обмисля опцията да участва на раждането, само че единствено първоначално, след което ще излезе и ще изчака пред родилното поделение. Вероятно няма да може да издържи гледката докрая, както се случва при огромен % от мъжете, които избират да оставят половинките си сами и да не си предизвикват тази панорама.

Това е доста вълнуваща година за артиста и водещ, защото с изключение на, че ще става татко за повторно, той стартира работа като водещ на известното телевизионно шоу " Сделка или не ". Освен това, той потегля и новия сезон на сериала " Ол инклузив ".

Балабанов има наследник от предходната си връзка, който към този момент е огромен. Той стана татко за първи път на единствено 25-годишна възраст и още неосъзнавал какво му се е случило. Но пък е извънредно непосредствен със сина си и твърди, че са най-хубави другари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР