Актьорът и бивш политик Арнолд Шварценегер излезе с пламенна реч

...
Актьорът и бивш политик Арнолд Шварценегер излезе с пламенна реч
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер със силна реч срещу антисемитизма и омразата

Актьорът и някогашен политик Арнолд Шварценегер излезе с пламенна тирада в YouTube канала си, в която прикани антисемитите и други расистки и дискриминационни групи да спрат да популяризират ненавист и да изберат  " по-светъл път ".

Бившият губернатор на Калифорния употребява своята платформа, с цел да осъди повишаването на антисемитизма и други форми на ненавист в Съединени американски щати след неотдавнашно посещаване в Аушвиц.

В рамките на 12 минутната си тирада Шварценегер стартира отбелязвайки по какъв начин „ не желае да проповядва ”, а че желанието му е да  говори „ с хората, които може би към този момент са попаднали в неверната посока, на неверния път “.

„ Искам да приказвам с вас, в случай че сте чували някои конспирации за евреи или хора от всякаква раса, пол или ориентировка и сте си помислили: „ Това има смисъл за мен “. Искам да приказвам с вас, в случай че се оказва, че мислите, че някой е по-нисш или ви заобикаля поради религията си, цвета на кожата си или пола си ", казва в обръщението си Шварценегер.

Актьорът не пропуща да спомене и личния си татко си, за който се твърди, че е принадлежал към нацистката партия, говорейки за „ съкрушените мъже ”, към които е израснал в родната му Австрия след Втората международна война.

 „ През цялата история омразата постоянно е била лесният път, пътят на най-малкото противодействие. Разбирам, по-лесно е да намерим изкупителна жертва за проблем, в сравнение с сами да се опитаме да подобрим нещата. Но дано бъда явен, вие няма да постигнете триумф в края на този път. Няма да намерите задоволство или благополучие, тъй като омразата пламва бързо и блестящо. Тя ви разрушава, това е пътят на слабите “, са част от мощните думи на Шварценегер, който е уверен, че „ в никакъв случай не е имало сполучливо придвижване, учредено на ненавист ”.

Вижте цялата тирада на Шварценегер, в която артистът се  се обръща към тези, които са възприели ненавиждан мироглед и, които са се „ спънали в неверната посока “.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР