Актьорът Джони Деп заяви пред съда в Лондон, че благодарение

...
Актьорът Джони Деп заяви пред съда в Лондон, че благодарение
Коментари Харесай

Джони Деп загубил $650 млн., спечелени от "Карибски пирати"

Актьорът Джони Деп съобщи пред съда в Лондон, че " посредством " на своите бизнес мениджъри е изгубил 650 млн. долара, извоювани с работата му в касовата поредица " Карибски пирати ". Освен това дължал 100 милиона на данъчните, защото въпросните не били плащали данъците му в продължение на 17 години. Деп обвинява мениджърите си в кражба, съобщи  " Гардиън ". В английската столица се води делото му против в.  " Сън " за клюка, като през днешния ден бе последният ден от чуването.  

Обект на правосъдния развой е статия в таблоида от 2018 година, която дефинира Деп като „ бияч на съпруги “. Като очевидец по случая е привлечена някогашната жена на артиста Амбър Хърд. Според нея във вечерта на 30-ия й рожден ден, когато схванал за въпросните загуби, Деп ѝ протегнал ръка. Този, както и всички останали 13 случая, в които Хърд го упреква в принуждение, Деп изрично отхвърля.

Попитан по какъв начин тъкмо се е случила кражбата, артистът разясни: " На мен ми беше поднесено по този метод, тъй като аз нямам визия от пари или количества пари. От „ Карибски пирати “ 2 и 3 имах – неуместно е, че би трябвало да го декларирам, неловко е – явно съм изкарал 650 млн. $. Когато ги уволних (мениджърите - б.р.), освен изгубих тези 650 млн., само че и дължах още 100 млн., тъй като те не са плащали налозите ми на държавното управление цели 17 години “.

За да показва, че в този интервал Деп постоянно е бил пийнал и не е помнел нищо от постъпките си на идващия ден, Хърд е предоставила на съда фотография, където артистът лежи примрял, затрупан със сладолед. Актьорът разяснява, че това се е случило в интервал, когато е работил по 17 часа на ден и по лично предпочитание се е отдръпнал на Бахамите за отмора и детокс. 

Показания даде и някогашният помощник на Джони Деп Стивън Дойтерс, който съобщи, че Амбър Хърд е " социопатично цирково пони " и " макиавеличен диктатор ". Той показа, че е изпитал облекчение, когато чул за раздялата на артиста с нея. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР