Актьорът Димо Алексиев снима тийн дивата Сузанита, научи HotArena. Лолитката

...
Актьорът Димо Алексиев снима тийн дивата Сузанита, научи HotArena. Лолитката
Коментари Харесай

Димо Алексиев гласи Сузанита за кинозвезда

Актьорът Димо Алексиев снима тийн дивата Сузанита, научи HotArena. Лолитката ще взе участие в новия филм на артиста " Дани. Легенда. Бог ", където присъединяване взима още и Емил Каменов—Къртицата.

Алексиев влиза в ролята на необут от подземния свят, който се радва на блестящ живот, красива брачна половинка, в лицето на Илияна Лазарова и на крепък телохранител, в чиято роля влиза Емил Каменов, по-известен като Емо Къртицата, от едноименното риалити. " Скоро по кината и фестивали, страховит човек и приятелче Димо Алексиев началник ", написа Каменов под кадър от снимачния развой, за който първи той показа.

Сюжетът на лентата е дело на режисьора Явор Петков, а Алексиев е в основната роля. " Правим филм за мен. Сядай и дишай умерено ", споделя героят на Димо Алексиев, в филмовия откъс на лентата.
Във кино лентата акторът неведнъж показва съвършена физическа форма, а и постоянно приказва на британски и български, написа " Телеграф ".

Не излиза наяве каква ще е ролята на Сузанита в лентата. Единственото, което се знае, е, че тийн дивата се надява филмът да бъде трамплин за кариерата ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР