Актьорът Димитър Рачков стартира свое шоу, научи HotArena. Комикът, който

...
Актьорът Димитър Рачков стартира свое шоу, научи HotArena. Комикът, който
Коментари Харесай

Димитър Рачков стартира самостоятелно шоу

Актьорът Димитър Рачков започва свое шоу, научи HotArena . Комикът, който разсмива публиката със скечове и вицове от дребния екран, към този момент ще се изявява и на театрална сцена.

Най-новите начинания на артиста са концепцията за авторски моноспектакъл, който ще носи името „ Забраненото шоу на Рачков ”. Той обаче няма да се играе на дребния екран, а на огромна сцена, написа „ Телеграф ”.

През последните години Рачков се изявяваше най-вече в малкия екран и съществено загърби изявите си в театъра.
Неведнъж той е признавал, че сцената му липсва, само че не му остава време, защото е доста претрупан около участията си в разнообразни телевизионни излъчвания.

Сега артистът има още веднъж опция да се изяви и то на театрална сцена. По време на постановката, в границите на 100 минути, артистът ще забавлява публиката със скечове от вида на „ Лъжат ли ни рекламите ”, „ Какво се случва зад кулисите на новините ”, ”Какво работи продуцентът? ”, „ Имат ли край сапунените сериали? ”.

Все отново артистът няма да е напълно самичък. Той ще си партнира с лица от публиката, които ще кани на сцената.

Самият Рачков осъзнава какъв брой е мъчно сходно предизвикателство, само че все пак е решил да предприеме тази стъпка. Първите му изяви ще бъдат на 28 и 29 март от 19 часа във Фестивалния и конгресен център във Варна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР