Актьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка,

...
Актьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка,
Коментари Харесай

Ново обвинение срещу Алек Болдуин: Играеше руска рулетка с оръжието

Актьорът Алек Болдуин, който умъртви несъзнателно операторка на снимачната площадка, е играел " съветска рулетка ", боравейки с оръжие, без да съблюдава разпоредбите за сигурност, открити в киноиндустрията. Това се споделя във импортирана против него тъжба в Лос Анджелис, съобщи Франс прес.

Мами Мичъл, която е извикала Бърза помощ незабавно след случая, твърди, че филмовият сюжет не е претендирал да се стреля с револвер в тази сцена. Непосредствено след злополуката, тя съобщи, че страда от прочувствен потрес и други съпътстващи проблеми.

" Събитията, които доведоха до произвеждането на изстрел от господин Болдуин, не са резултат от елементарна небрежност ", съобщи адвокатката на Мичъл на конференция в Лос Анджелис. " Точно противоположното, съгласно нас господин Болдуин е предпочел да играе на съветска
рулетка, когато е боравил с оръжие, без да го ревизира ", съобщи тя и добави: " Неговото държание и това на продуцентите на " Rust ", са били рискови ".

Вчера артистът Джордж Клуни също се изрече по тематиката. " Поредица от глупави неточности " е довела до гибелта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка не усетърна " Rust " смята  той. Звездата гостува в подкаста 'WTF " на Марк Марън, където показа мнението си за съдбовния случай. 

" Смъртта на Хътчинс сама по себе си е шокираща, изключително като се има поради, че не е казус ", разяснява Клуни, като даде за образец гибелта на Брандън Лий през 1993г. и Джон Ерик Хексъм през 1984 година И двамата умират при нелепи произшествия с оръжия по време на фотоси. Клуни, който е бил непосредствен другар с Лий, споделя, че гибелта на артиста го предиздвикала да обръща доста по-сериозно внимание на оръжията, с които работи.

" Всеки път, когато някой ми подаде оръжие за фотоси, първо го проверявам обширно, разтварям го, демонстрирам го на индивида, към който би трябвало да го насоча, както и на екипа. Правя го при всяка сцена с оръжие " - споделя артистът.

След това Клуни прави втора инспекция и паралел с случая при Болдуин - в такива случаи той насочва оръжието към земята и стреля толкоз пъти, колкото счита, че е броят на заредените патрони.

" Вероятно Алек е сторил същото - най-малко се надявам. Реквизитните патрони са по-трудни за различаване, тъй като наподобяват на същински. Имат една дребна дупка в края, от която в действителност е бил изваден барутът. "

Според изнесената информация, асистент режисьорът оповестил оръжието за безвредно, като се позовал на термина " cold gun ". Междувременно обаче Клуни споделя, че не е осведомен с този термин. " Говорят неща, които в никакъв случай не съм чувал. Става дума за поредност от нещастия, само че и за доста глупави неточности. "
Колега от снимачния екип заведе дело против Алек Болдуин

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР