Актрисата Яна Маринова се изповяда в ефира на Нова телевизия,

...
Актрисата Яна Маринова се изповяда в ефира на Нова телевизия,
Коментари Харесай

Яна Маринова живее с насилник напук на майка си

Актрисата Яна Маринова се изповяда в ефира на Нова телевизия, че е преживяла огнения пъкъл на мрака.

„ Създадох Яна Маринова като един артикул, който би трябвало да е сполучлив, просто тъй като още като дребна, на улицата, гладна, без обич, с ужасяващ боязън, че няма да съумея си споделих, че би трябвало да основа артикул ”, споделя тя.

„ Пораснах в ужасно забавен живот. Той беше обвързван с родителите ми - те бяха пъклен интелигентни, надскочили времето си. Те нямаха опция да схванат, че унищожителната връзка, която имаха, беше унищожителна за мен ”, споделя актрисата.  

" Бях още на 7, когато за пръв път привикнах, че би трябвало да се оправям сама, тъй като беше невероятно да се живее у дома ", споделя още тя. Яна не крие, че от ранна възраст става " пристрастена към адреналина " и живее на ръба, на " възпламеняването ".

Филмът " Игра на доверие " е по действителни събития в живота й и е отдаден на нейната майка: " Моят взор минава през тематиката за домашното принуждение в моя живот. Той ще разкрива доста от взаимоотношенията майка-дъщеря. Ролята на дъщерята е поверена на София Ласкин. Аз играя Даниела, това е същинското име на майка ми. Порасналата щерка играе Луиза Григорова. Оттам нататък почва фикцията ".

Яна Маринова е безапелационна - не можеш да избягаш от предишното си, не можеш да избереш какво да запомниш.

" Аз предпочитам да помня една руса дългокрака зеленоока кокона, която е приключила социология, втора компетентност български и литература в СУ, дясна ръка на нейния професор Чавдар Кюранов. Даниела, майка ми, Дункела от " Дружба ", по този начин й споделяха, тъй като тя беше и мъжкарана на всичкото от горната страна, върви с минижуп и яде шамарите от техните поради това. Нямаше клуб в София, в който да не може да влезе, когато си пожелае и която ме водеше в  тогавашната " Ялта " и ме учеше по какъв начин да танцувам. Тя ме научи също, че мога да имам 2 лв. в джоба си, обаче да съм кралица на празненството. Ако беше в днешно време, щеше да е супер известна и родендрол ", споделя Яна.

" Тя искаше да направи от мен план. Искаше това, което се случва на нея и адската машина, в която тя попадна, тъй като е надскочила времето си и тъй като не се помирява, тя искаше да ме научи. Казваше ми - " Искам да нюхаш. Когато има заплаха, да я надушиш като в дивия живот ". Ти в случай че я познаваш, щеше да я обожаваш! Просто не можеш да си представиш защо женище става дума. Тя беше гениална! ", споделя актрисата. 

" И аз съзнавам, че доста неща в живота си съм ги правила, макар че се пробвах да ходя против всичко, което тя ме е учила. Въпреки че се поддадох на това време, което беше - този мутробарок. Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки, когато против мен се стреляше и аз попадах в болница, тъй като съм улучена. Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от пердах и което очевидно съм си намерила, с цел да й потвърдя - и аз мога да съм толкоз готина и да съм воин от филм ", разкрива още Яна Маринова.

Актрисата обаче добавя, че още й е доста рано да приказва за кончината на майка си. " Имам отговор, само че той е във кино лентата ", споделя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР