Актрисата Силвия Петкова, която в последно време трупа популярност с

...
Актрисата Силвия Петкова, която в последно време трупа популярност с
Коментари Харесай

Силвия Петкова взе изненадващо решение. Актрисата се изправи пред най-големия си страх, да ...

Актрисата Силвия Петкова, която напоследък натрупа известност с играта си в сериала " Пътят на достойнството ", реши да постави завършек на кариерата си в театъра.

Звездата от българското кино видя, че получава по-големи възнаграждения от филмите и обърна тил на театралната сцена. Тези дни се сбогува с " Театър София ", където бе щатна актриса, написа show.blitz.bg

Тя призна за това в обществените мрежи с мисъл на Жан-Люк Годар: " Зад театъра стои животът, а зад живота стои театърът " и добави: " Благодаря ви, другари за всичко ".

На фрагмента е с сътрудниците си Неда Спасова, Симона Халачева, които се снимаха в различен сериал на Нова - " Откраднат живот ", артистът Росен Белов и режисьора Калин Ангелов. Снимката евентуално е от подготовките на новия спектакъла " Цветята " от Теодора Иванова-Додо, който приготвят в театъра. Силвия Петкова трябваше да взе участие в постановката.

Все отново разбрахме от театъра, че тя ще продължи да играе в постановката " Тирамису ", където на сцената си партнира с Лилия Маравиля, Неда Спасова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Дария Симеонова, Мила Банчева, Луиза Григорова-Макариев, Лора Мутишева и Снежана Макавеева.

Актрисата, която постоянно е толкоз същинска и завладяваща, във всяка героиня, в която се превъплъщава, към този момент ще се изявява от дребния екран като Кера от " Пътят на достойнството ". В " Театър София " тя направи отлична роля в постановката " Съгласие ", която за жалост към този момент не се играе. Бившата на Калин Врачански призна, че фактически е подала молба за овакантяване на театъра, само че е запазила чудесни връзки с сътрудниците си и с шефа.

" Усетих, че един от най-големите ми страхове се сбъдва - инерцията, рутината. Излязох на свободна процедура. Много ми се работи и се уплаших, че очаквам някой да ми даде роля. Реших най-сетне да допускам в себе си ", разгласи Петкова
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР