Актрисата Шарън Стоун прогнозира, че смъртта й сигурно ще бъде

...
Актрисата Шарън Стоун прогнозира, че смъртта й сигурно ще бъде
Коментари Харесай

Шарън Стоун очаква да умре драматично и зловещо

Актрисата Шарън Стоун предвижда, че гибелта й несъмнено ще бъде " трагична и злокобна ", откакто три пъти се е доближавала прекомерно покрай края. 62-годишната звезда на Холивуд към този момент е претърпяла три рискови случки наоколо до гибелта, в това число солиден инсулт през 2001 година

Тя сподели пред в. „ Сън “: „ Имала съм близки до гибелта прекарвания. Вратът ми беше отсечен на шестнадесет инча от югуларната артерия от шир за пране, когато бях на 14 години. Бях ударена от гръмотевица като тийнейджърка ”. Шарън съпостави удара, който претърпя през 2001 година, със „ пукотевица в главата “ и призна, че това я е оставило в безпомощно положение.

Тя изясни: ``Говорът ми, слухът ми, ходенето... всичко беше нарушено. Целият ми живот беше премахнат. Мислех, че загивам дълго, даже откакто започнах да се възвръщам ”.

Междувременно Шарън, която има деца и внуци по-рано съобщи, че възобновяване й от инсулта е помогнало да „ дисциплинира “ мозъка си.

Тя сподели: ``Когато стигнете до възобновяване на мозъка си, можете да извършите по-добър избор…Ние в действителност можем да изберем кои желаеме да бъдем в живота и кариерата си ”, зави актрисата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР