Актрисата с украински произход отпразнува първата си годишнина от както

...
Актрисата с украински произход отпразнува първата си годишнина от както
Коментари Харесай

Мила Йовович една година по-късно

Актрисата с украински генезис отпразнува първата си годишнина от както радикално промени метода си на живот.

Мила Йовович поразява с изящните си черти и кристално сините си очи. Тя постоянно е изглеждала съвършено поради кариерата й на модел, и даже по време на двете си бременности, Мила не спря да спортува и да се поддържа.

Оказва се обаче, че украинската хубавица е подобрила и трансформирала здравословните си привички още повече : “ Днес се навършва тъкмо една година от както трансформирах живота си от затънал към деен. Храня се с 80% зеленчуци и даже не мога да ви опиша позитивните промени, които изпитвам и виждам всеки ден “, написа във връзка “празника ” си Мила в Instagram.

 Мила Йовович една година по-късно

Мила показа кадър с персоналната й треньорка, която е неразделно до нея през последната година. Актрисата добави още, че се е трансформирал и методът по който се усеща: “ Пълна съм с сила, мотивация и убеденост. Кожата, косата и ноктите ми не са изглеждали толкоз добре от преди да родя първото си дете. През по-голямата част от живота ми, се боря с безпокойствие и меланхолия, поради това да ускоря пулса си с тренировки и да се храня здравословно цяла една година, ми оказа помощ доста да преборя тези проблеми “.

 Мила Йовович една година по-късно

Нека напомним, че Мила напълно неотдавна навърши 43 години и е горда майка на две прелестни момиченца, последното от които се роди единствено преди 3 години.

Актрисата очевидно е разкрила съвършената формула, с цел да се усеща и наподобява толкоз добре. Редовните кардио и силови тренировки, комбинирани с диета, богата на зеленчуци (и надлежно на фибри и минерали) освен, че поддържа тежестта й , само че и оказва помощ на тялото й да се пречисти от токсините и напрежението. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР