Актрисата от сериала 90210, Аналин Маккорд, шокира света с авторска

...
Актрисата от сериала 90210, Аналин Маккорд, шокира света с авторска
Коментари Харесай

Щатска актриса поиска да е майка на Путин! Шокираща изповед

Актрисата от сериала " 90210 ", Аналин Маккорд, шокира света с авторска поема, която разгласява в своя Twitter акаунт, предава woman.bg.

В творбата си тя разказва желанието си да бъде майка на съветския президент Владимир Путин, чиито войски нападнаха Украйна през предходните дни. Произведението стартира с опрощение към 69-годишния Путин.

“Много скърбя, че не съм твоя майка. Ако аз бях твоя майка, щеше да бъдеш обичан, щях да те държа в ръцете си в светлина от благополучие ”.

Голяма част от мненията под поста упрекват Маккорд, че се пробва да влезе в заглавията на медиите по ужасяващ метод - посредством една трагична война.

“Не съм сигурна дали това е трябвало да бъде подигравка, или просто всички в Холивуд са полудели ”, гласи един от мненията към клипа на актрисата. Във видеото, което към този момент има над 18 милиона гледания, 34-годишната Маккорд споделя още, че светът е щял да бъде по-добро място, в случай че тя е била майка на съветския президент.

“Ако аз бях твоя майка, светът щеше да бъде топъл. Ако аз бях твоя майка и светът беше леден, щях да умра, с цел да те стопля. Щях да умра, с цел да те защитя от несправедливостта, насилието, терора, несигурността. Щях да умра, с цел да ти дам живот. ” - се споделя още в поемата.

Въпреки че Маккорд упреква майката на съветския водач за военната рецесия, Мария Шеломова обаче постоянно е характеризирана като блага жена, работеща във фабрика, която даже скрито кръстила на сина си във времената на комунизма.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР