Актрисата от Жената чудо изглежда по-прекрасно от всякога на последните

...
Актрисата от Жената чудо изглежда по-прекрасно от всякога на последните
Коментари Харесай

Без ГРИМ и ФИЛТРИ: Гал Гадот по бански доказва, че наистина е жена ЧУДО

Актрисата от " Жената знамение " наподобява по-прекрасно от всеки път на последните си фотоси край басейна. В неделя Гал Гадот театралничи в сладки бикини с керемиден цвят, без грим и доста усмихната. Феновете ѝ пък незабавно я поздравиха за страхотната форма. Те похвалиха израелската хубавица за нейния натурален сексапил, а измежду мненията имаше похвали като „ 100% естествена “, „ невероятна “ и „ съвършенство “.
   Вижте тази обява в Instagram.

 

Красивата звезда от „ Бързи и гневни “ има страхотна фигура, само че това надалеч не значи, че профилът ѝ в Инстаграм е цялостен със секси фотоси. В обществената мрежа актрисата постоянно споделя по какъв начин готви, тренира и прекарва време със фамилията си и във всичко наподобява супер щастлива и най-много естествена.

37-годишната актриса, която се приготвя за ролята на Клеопатра, е майка на три девойки. В изявление преди време Гал описа занимателна история по отношение на своите качества като Жената знамение. Тя си спомни по какъв начин едната ѝ дъщеричка споделила пред всички на детската площадка, че нейната майка е Жената знамение. Гал призна, че се сконфузила поради любопитните погледи на другите родители, които не я били разпознали преди този момент и се измъкнала от обстановката, обяснявайки: „ Е, всяка майка е жена знамение, нали! “

Е, Гал сигурно е такава!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР