Актрисата и певица Оливия Нютън-Джон за трети път се бори

...
Актрисата и певица Оливия Нютън-Джон за трети път се бори
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон говори открито за поредната си битка с рака

Актрисата и певица Оливия Нютън-Джон за трети път се бори с рака . Тя показа, че не желае да мисли какъв брой още живот й остава.

70-годишната Оливия приказва намерено в предаването „ 60 минути Австралия “ за това какво е да се живее с рак в четвърти (последен) етап, написа CNN. В шоуто Оливия изрази своята признателност за всеки нов ден: „ Много съм щастлива, че преминавам през това за трети път и към момента съм тук. Аз пребивавам с това. Сега всеки ден е подарък за мен “.

„ Когато сте диагностицирани с рак или каквато и да била плашеща диагноза , внезапно се сдобивате с лимитирано време за живот. Ако някой ви каже, че имате още шест месеца живот, евентуално толкоз и ще живеете, тъй като сте повярвали в това. Затова за мен в психическо отношение е по-добре да нямам визия какво чакат лекарите или какъв брой дълго е живял последният човек с такава диагноза. Затова даже не желая да знам “, сподели Оливия.
 

Звездата, обичана в холивудските среди, за първи път е диагностицирана с рак на гърдата през 1992 година След това още веднъж през 2013 година Но тази борба тя реши да резервира за себе си. Сега, когато ракът се завърна, Оливия споделя, че приема масло от канабис, което й оказва помощ за болките. „ Ако не вземам капките, усещам болежка, тъй че знам, че има резултат “, добави актрисата.
 Gulliver/Getty Images-->
Оливия прави пауза от фотосите и работата и се концентрира върху помощта на другите.

Звездата от паметния мюзикъл „ Брилянтин “ провела търг за някои от своите сувенири, в това число известния кожен стайлинг, който носи на снимачната площадка на именития филм с Джон Траволта.

Родената във  Великобритания  и израснала в  Австралия  певица и актриса стартира своята кариера с поп шлагери, като " If Not for You " и " I Honestly Love You ". Световна известност ѝ донася присъединяване в мюзикъла " Брилянтин ", в който играе ролята на  Санди  през 1978 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР