Актрисата Ема Робъртс стана първата бременна жена, която украси корицата

...
Актрисата Ема Робъртс стана първата бременна жена, която украси корицата
Коментари Харесай

Ема Робъртс за диагнозата ендометриоза и трудното забременяване

Актрисата Ема Робъртс стана първата бременна жена, която украси корицата на американското фешън списание Cosmopolitan. 29-годишната американка и колегата й Гарет Хедлънд, също артист, чакат първото си дете. Момченцето ще се роди тази зима.

Звездата от „ Зловеща фамилна история “ и „ Кралици на ужаса “ театралничи за корицата в розов кроп топ, а фрагментите са снимани в дома й в Лос Анджелис. Фотосесията е дело на украинската фотографка Саша Самсонова.

Племенницата на Джулия Робъртс споделя в изявлението за провокациите на майчинството и сложното си зачеване – преди години тя замразява яйцеклетките си по съвет на лекарите, откакто й е сложена диагнозата ендометриоза – заболяване, при което тъкан от вътрешната обвивка на матката се открива отвън нея, нормално в други органи в региона на таза. Заболяването може да причини както мощна болежка, изключително по време на менструалния цикъл, по този начин и да сътвори проблеми с плодовитостта.

Робъртс споделя, че постоянно е желала да бъде майка, а като дете даже е молила личната си майка да роди още едно дете, на което тя да бъде кака. „ На 16 години си мислех: „ На 24 години ще се омъжа и ще имам деца “. Но когато станах на 24, се сетих: „ Помниш ли, когато сподели, че по това време към този момент ще си омъжена с деца? “ – с работата, изключително с актьорството – пътуването, часовете – не постоянно е удобно да се установиш по обичаен метод. “

Ема схваща за диагнозата си преди години и в началото изпада в смут: „ Наистина стартира да излиза на напред във времето в съзнанието ми, когато преди няколко години научих, че имам недиагностицирана ендометриоза още от тийнейджърска възраст “, ​​продължава тя.

  " Винаги съм имал изтощителни конвулсии и интервали, в които се усещам толкоз зле, че би трябвало да пропусна учебно заведение, а по-късно би трябвало да анулирам и срещи. Споменах това на моя доктор, който не ме прегледа и реши, че драматизирам. В края на 20-те години просто имах възприятието, че би трябвало да мина към доктор от женски пол. Това беше най-хубавото решение. Тя направи проби, изпрати ме при експерт. Накрая имаше удостоверение, че не съм драматизирала. Но до тогава това се отрази на моята плодовитост. Казаха ми: „ Вероятно би трябвало да замразите яйцеклетките си или да разгледате други благоприятни условия. “

Все отново Ема съумява да забременее.  " Звучи сладникаво, само че сега, в който стопирах да мисля за това, забременях. Но даже и тогава не желаех да се надявам. Нещата могат да се объркат, когато си бременна. "

Днес актрисата е в напреднала бременност, която протича напълно обикновено – непрекъснато е гладна, изморява се бързо, само че съгласно лекарите всичко е наред. " Да виждам по какъв начин тялото ми се трансформира от вътрешната страна и извън, беше толкоз коренно, толкоз диво прекарване. Изненадващо и красиво “, добавя Робъртс.

 
Всички обичат Джулия Робъртс
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР