Актрисата Диана Димитрова проговори за побоя, който известен неин колега

...
Актрисата Диана Димитрова проговори за побоя, който известен неин колега
Коментари Харесай

Диана Димитрова проговори за побойника си. Нов тормоз

Актрисата Диана Димитрова проговори за побоя, който прочут неин сътрудник й е нанесъл преди 5 години. Преди няколко дни, до момента в който вървели новините в 19:24 ч. в в тях ставало въпрос и за нейния случай, побойникът й пратил заплашително известие във Вайбър, което изтрил.

Исках да предизвиквам други дами да приказват, не желаех да стигам до там, само че по-късно известие, което беше изтрито по време на централната емисия на bTV, лицето продължава да ме заплашва, сподели Димитрова. Преди дни тя раздруса  Фейсбук с прочувствената си изповед по какъв начин е  била пребита на снимачната площадка от неин сътрудник. Прокуратурата се самосезира по случая.
-->
Тя описа по какъв начин се е случило всичко: „ Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в нервност, думите са неприятни, само че беше обвързвано с произхода ми, защото съм от село от Кайнарджа – „ Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, единствено се появи “. Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана отговор на въпрос за какво лицето вечерта ме заплаши и сподели ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия. Исках да схвана за какво. Направих грешката да не си чувам интуицията и от едната стая в границите на 2 минути да вървя след лицето в гардеробната “.

По думите й не са имали напрежение в връзките преди този момент.

„ В рамките на към 2 минути, последвайки лицето от стаята в гардеробната, искайки да схвана за какво, той мина около мен, удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно. Свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида, тъй като не можех да допускам, че това е индивидът, с който работя и който почитам. След това той ме изрита с цялата мощ, която имаше в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, най-много майка ми и след към 15-20 секунди, пристигнаха трима души и ме откриха в това положение. Беше оповестена обедна отмора ", сподели тя.

" В рамките на тези минути аз бях права, здрава и снимала сцена. След това не изглеждах доста прелестно ", съобщи Димитрова. Двамата са имали близки връзки.

" Нашите връзки бяха повече от другарски, само че беше загадка. Никой не желае да бие тъпана, когато стартира някаква връзка. Не мисля, че сред нас тогава имаше напрежение, нямаше такова. След удара към този момент имаше. Заплахата пристигна няколко дни по-късно, в действителност втората. Тя бе пред сътрудници от другия екип, с който снимахме. Трябваше да обсъдим позиция на камерата, споделих на режисиора, че ме болят събите, а той тогава сподели „ продължи да приказваш и ще го направя отново “. Имам очевидци, моите прелестни сътрудници ", съобщи Димитрова.

" Тази седмица разбрах кои са ми същинските другари. Тази седмица разбрах на кого мога да разгадавам, тъй като аз съм извънредно моногамен човек. Брачните обеди, когато се споделяха, имаше нещо „ В положително и зло дружно “. Аз имам вяра в брака като институция. Тази седмица към този момент съм наясно ", съобщи тя.

Димитрова помоли водещия да каже няколко неща в последната си минутка, които и съгласно водещия очевидно би трябвало да са препратката кой в действителност е насилникът й:

" Гледах друга телевизия. Журналистите, водещите живо обсъждаха дядо Коледа или дядо Мраз. Аз съм дете на прехода. Много мощно имам вяра, в Дядо Коледа, тъй като дед Мароз идва от друго място ", сподели тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР