Ако закусите правилно в деня на празничната вечеря, ще можете

...
Ако закусите правилно в деня на празничната вечеря, ще можете
Коментари Харесай

Как да не преяждаме по празниците?

Ако закусите вярно в деня на празничната вечеря, ще можете да се насладите на храната и да не навредите на здравето си, споделя Ейми Горин – създател на компанията Amy Gorin Nutrition.

Ако възнамерявате на опитате от всички съществени блюда плюс десерт, помислете за това авансово . Изяжте скромна закуска, обядвайте и безусловно яжте денем, с цел да не сте доста гладни на вечерята и да не преядете, предизвестява диетоложката.

Особено значимо е в деня преди изобилната софра да подберете „ уравновесена закуска ” .

Горин предлага денят да стартира с богати на протеини овесени ядки, накиснати авансово предходната вечер . Може също да си приготвите смути от боровинки, фъстъчено масло и кисело мляко. Тази закуска ще поддържа чувството за задоволеност, с помощта на съдържащите се в нея протеини, мазнини и целулоза.

Според обява на портала Wallet Hub, по време на празничната вечеря може да си „ набавите ” сред 3 000 и 4 500 калории . За да ги изгори, на един средностатистически мъж ще му бъдат нужни към 10,5 часа физически извършения.-->

Според статистиката, от Деня на благодарността до Рождество жителите на Съединени американски щати наддават приблизително по 4,5 кг.
Ако се отпуснете по време на празничната вечеря и не внимавате, може да ви потрябват 5-6 месеца, с цел да се върнете към предпразничните си килограми, предизвестяват специалистите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР