Ако това правителство получи индулгенция за корупцията сега, следващите управляващи

...
Ако това правителство получи индулгенция за корупцията сега, следващите управляващи
Коментари Харесай

Румен Радев: Никаква прошка за корупцията на Бойко Борисов

Ако това държавно управление получи индулгенция за корупцията в този момент, идващите ръководещи ще продължат порочния модел. Няма смисъл да ни тикат към режисура, в която разговорът сред институциите се равнява на помилван за шкафчетата, за порочното ръководство, за корупцията и записите.

Премиерът първо би трябвало да се яви на работното си място и оттова да прави изказванията си. Скечовете, които играе министър-председателят към този момент нямат значение, тъй като легитимността е изгубена и е наред да бъде изяснявана истината.

За да има разговор с Министерския съвет, той би трябвало да бъде подложен на здрава основа, а точно откриване на всички корупционни схеми, които са се случвали и не престават да се случват в страната. Не може хората с цялостни шкафчета да канят тези с празни шкафчета за разговор.



Върховенството на националния интерес и отбраната на националната сигурност са безспорен приоритет и с това не може да има никакъв компромис. Надявам се и службите, и прокуратурата да са събрали нужните задоволително и справедливи доказателства, с цел да бъдат минимизирани и дипломатическите последици с изгонването на двамата съветски дипломати, тъй като постоянно има и такива. Трябва да има ясна информация в какво се състои този шпионски скандал.

Също по този начин би трябвало да има и явен отговор на изявленията в „ Шпигел “, където има съществени обвинявания, че държавното ръководство на България се е сложило в услуга на ръководството на непозната страна.

До застъпване на бойно дежурство по защита на въздушното пространство с новите самолети ни разделят още дълги години и би трябвало да се направи нужното, с цел да може българското небе да продължи да се охранява от български летци с български самолети.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР