Ако това колко успешен и устойчив е един човек в

...
Коментари Харесай

Интериорните решения на ATG Design с международни награди за дизайн

Ако това какъв брой сполучлив и резистентен е един човек в бизнеса е симптом за неговите упоритост и професионални качества, то това какъв е домът му издава какви са личността и характерът му.

Архитектурата и интериорът на дома ни през 2021 година не са просто въпрос на усет и жанр - те са отражение на нашата персона, същина, характер и фантазии. Все повече сполучливи българи и бизнесмени в страната осъзнават това и търсят най-хубавото решение за своя дом и офис, споделят от ATG Design - едно от водещите български студиа за архитектура и дизайн.

Сякаш виждаме нов тренд в връзките сред хората - към този момент не е задоволително да разказваш на своите другари и сътрудници какви върхове си постигнал в длъжностен проект, а какви награди е спечелил и твоят дом. В ATG Design са експерти в това - последните им 3 приключени интериорни плана могат да се похвалят с цели 8 номинации и награди, 5 от които са от влиятелни интернационалните състезания.
Авторска идея на арх. Ивета Попова за съвременен интериор в затворен жилищен комплекс в София, наречена Naturalista, завоюва голям брой награди
Авторска идея на арх. Ивета Попова от ATG Design за съвременен интериор в затворен жилищен комплекс в София, наречена Naturalista, завоюва първа премия за частен интериор в годишните награди " Къща на годината " на сп. " Идеален дом ", както и премия 5 звезди за най-хубав жилищен интериор в основаните в Лондон International Properties Awards . Проектът бе номиниран също в категория " Интериор " на German Design Awards 2021 и най-хубав частен интериор на Dibla Design Awards. Апартаментът Starbucks пък е функционален дом на младо семейство, ситуиран в сърцето на София, който завоюва премията в категория " Интериорен дизайн " от Европейската платформата BigSEE.

Най-голямата премия обаче отиде за плана Mirrorland - приключен през юни 2020 година и с обща повърхност 120 кв.м - той бе разгласен за номер 1 в Европа в категорията Show Home Residential Apartment на International Property Awards. Експертното жури от над 80 дизайнери от целия свят дефинира плана на арх. Ивета Попова за връх за 2021 година на Стария континент " с фокус върху качеството на услугата и дизайна, иновативността на интериорните решения, автентичност на концепцията и резистентност ".

Изключително моден, интериорът на Mirrorland преплита в една точка комбинациите от кожа и текстил, както и тази на дърво и гранитни плочи, наподобяващи мозайка. Гладките и огледални повърхности уголемяват оптично пространствата, до момента в който мраморът заема централно място като стенна обшивка в спалнята и всекидневната, като че ли естествено заменя произведение на изкуството. Дизайнът на двете бани издава мъжка суровост и изтънчен усет, а този на кабинета " приказва " за мил и доблестен темперамент.
Интериорът на Mirrorland комбинира кожа и текстил, дърво и гранитни плочи.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР