Ако сте привърженици на здравословния начин на живот, то тогава

...
Ако сте привърженици на здравословния начин на живот, то тогава
Коментари Харесай

Чипсът и бургерите са смъртоносни

Ако сте последователи на здравословния метод на живот, то тогава изхвърлете вечно от менюто си чипсовете и хамбургерите. Учени от Англия на са мнение, че двата продукта и всички останали, които оферират заведенията за бързо хранене, са нездравословни до такава висока степен, че напряко би трябвало да бъдат неразрешени със закони за консумация.

Наистина не беше загадка до момента, че сходен жанр храни провокират затлъстяване. Това от своя страна води след себе си купища здравословни проблеми, най-много свързани със сърцето.

Редовната консумация на бургери и чипсове провокира задръстване на кръвоносните съдове. Това пък води мозъчен инсулт, атеросклероза и други. С няколко думи - тези храни са директно свързани със гибелта, установяват учените.

Според лекарите от Острова живото доказателство за нездравословното въздействие на хамбургери и чипс, е някогашният президент на Съединени американски щати Бил Клинтън. Заради сърдечно-съдови проблеми му се наложи интервенция, а тя съгласно експертите е разследване на постоянната консумация на тези храни.

Лекарите дори предизвестяват, че кахъри със сърцето може да си навлече и сегашния президент на Съединени американски щати Барак Обама. Той също е почитател на бързите храни и не пропуща да си похапне бургери, чипс и боровинков къс.

Подобна е вредата и на газираните питиета и шоколадовите десерти. Всички тези изкушения съдържат прекалено много захар, която води до затлъстяване. Да не забравяме, че то е една от предпоставките за развиване на диабет.

Газираните питиета пък постоянно водят до хронични гастрити, колити и язва, защото нарушават естествения баланс в перисталтиката на червата, за което спомага фосфатната киселина.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР