Ако сте любители на кафето, това ще ви помогне в

...
Ако сте любители на кафето, това ще ви помогне в
Коментари Харесай

Диета с кафе

Ако сте фенове на кафето, това ще ви помогне в спазването на диетата с кафе, която ще извае фигурата ви, без да ви лишава от обичаната ви напитка.

Сутрешното кафе форсира обмяната на веществата и единствено с помощта на това губите към двеста калории. Ароматната напитка понижава апетита.

Само една чаша кафе на ден обезпечава двадесет % от нуждата на организма от витамините от групата Р. Кафето съдържа потребни органични киселини и антиоксиданти.

Енергийната стойност на кафето е напълно ниска – девет калории в 100 мл. Можете да опитате разтоварващ ден единствено с кафе. За целия ден би трябвало да пиете минерална вода и кафе.

 Диета с кафе

Кафето обаче не трябва да е подсладено, без добавки от мляко или сметана. Един подобен ден ще ви лиши от един непотребен кг от тежестта ви.

Можете да отслабнете и със седмична диета с кафе, от която ще изгубите шест-седем кг. Не се употребява захар, а солта се понижава до най-малко.

Кафето би трябвало да е натурално, от смлени зърна, а не инстантно. Всяка порция би трябвало да се подготвя директно преди консумация. През деня би трябвало да се изпиват два литра вода.

Менюто включва закуска от кафе и една препечена филийка. На обяд се употребява огромна салата, в която може да се прибавят варени яйца или варено месо. С обяда се употребява и кафе.

Вечерята е печено месо или риба, салата и вода. Друг вид на вечерята е плодова салата.

Според лекарите не би трябвало да се изпиват повече от три чаши кафе на ден, защото остатъкът от кофеин оказва отрицателно деяние върху нервната система.

Той може да провокира главоболие и световъртеж. Честата консумация на кафе води до взаимозависимост, от която мъчно можете да се отървете. Когато пиете кафе, постоянно изпивайте чаша вода.

Кафето работи на организма обезводняващо и изсушава лигавицата на стомаха. Кафето провокира мрачен налеп по зъбите, по тази причина би трябвало да чистите зъбите си след всяка изпита чаша.

Диетата с кафе не се предлага при болести на сърдечносъдовата система и бъбреците, а също по този начин при хипертония и язва на стомаха. Не си коства да пиете кафе, в случай че имате нараснала нервна възбудимост или страдате от бодърствуване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР