Ако следвате този режим и искате наистина отлични резултати в

...
Ако следвате този режим и искате наистина отлични резултати в
Коментари Харесай

“Военната диета” топи 4 килограма за три дни

Ако следвате този режим и желаете в действителност отлични резултати в границите на три дни (можете да свалите до 4 кг), то “военната диета ” е тъкмо за вас.

Същността на диетата е, че в нея се употребяват елементарно налични и евтини артикули. Изисква се обаче неизменност и огромен копнеж. Тайната се крие в приема на повече протеини – което подтиква трупането на мускулна маса и горенето на мазнини. Лимонов сок, подправки (сол и пипер), горчица, черно кафе, чай, некалорични подсладители са измежду храните и напитките, които са разрешени във военния хранителен режим. Целият развой трае три дни, през които ще стопите мазнините, ще се енергизирате и ще оптимизирате метаболизма.

Ако решите да продължите с диетата, би трябвало да прекъснете за 4-5 дни и по-късно да я започнете още веднъж.

Ден първи

За закуска хапнете половин грейпфрут и филийка изгорял самун, чаша чай или кафе и две супени лъжици фъстъчено масло. На обяд хапнете половин консерва риба звук, чаша чай или кафе и филийка самун. Вечерята би трябвало да се състои от 100 г месо с чаша зелен фасул, половин банан, чаша сладолед (кисело мляко) и една ябълка.

Ден втори

Денят стартира с едно варено яйце, половин банан (може и различен плод) и филийка изгорял самун. За обяд – сварено яйце, чаша извара и пет-шест крекера. Вечерята дано бъде от месо, половин чаша моркови, чаша броколи, половин банан (или различен плод) и половин чаша ванилов сладолед (алтернатива е киселото мляко).

Ден трети

На третия ден закуската би трябвало да включва комат сирене чедър, пет крекерчета и една ябълка. За обяд – едно сварено яйце и филийка самун. Вечерята да включва чаша риба звук, половин банан (или различен плод) и чаша сладолед.

За да усетите резултатите в оптималната степен, е добре диетата да бъде придружена с физическа интензивност. Но не се претоварвайте. Упражненията би трябвало да са съобразени с естествената ви активност, а също и с килограмите ви.

Ако да вземем за пример сте със съществено наднормено тегло, може просто в тези три дни да вършиме повече разходки.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР