Ако следваме призивите и препоръките на президента, това, което правим

...
Ако следваме призивите и препоръките на президента, това, което правим
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Боя се, че нашата демокрация има низ от болести

Ако следваме апелите и рекомендациите на президента, това, което вършим е хем вярно, хем погрешно. Боя се, че нашата народна власт има низ от заболявания – като се почне от политическата дислексия и се стигне до политическата амнезия. Често се случва даден политически представител да не помни какво е споделил преди няколко месеца.
Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев в отговори на.

„ Имаме вербален коментар за бюджета и не можем да пропуснем мотива да участваме в този дебат”, сподели още Дончев и изясни, че ще поддържа позицията си с цифри.

„ Припомням ви, че през април имаше апел за още ограничения, за още помощ за фирмите и хората. Когато армията от безработни се множи всеки ден е несвоевременно да занимаваме хората с връзките сред президентската институция и изпълнителната власт”, разяснява още Дончев. И изброи ограниченията, които е взело държавното управление.

„ В тежки времена, когато се натрупват пандемична, обществена, икономическа рецесия, единствено страната може да помогне и страната си влиза в тази функционалност. Държавата прави всичко, с цел да са бързи ограниченията и да доближават до всеки”, сподели Дончев. „ И към сегашния миг, даже след тегления дълг, отношението външен дълг Брутният вътрешен продукт е 23,5%. Под една четвърт, с което България продължава да е измежду първенците с най-нисък дълг в ЕС”, сподели Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР