Ако си мислите, че единственото нещо, което се променя през

...
Ако си мислите, че единственото нещо, което се променя през
Коментари Харесай

Тези 3 зодии ще преживеят истинска революция тази есен

Ако си мислите, че единственото нещо, което се трансформира през есента, е времето, то вие грешите. Смяната на сезона води и до промени в нашия персонален живот, взаимоотношения и кариера. Кои са 3-те зодии, които ще го усетят най-вече? Те може скоро да преживеят същинска гражданска война.

Въпреки че всеки от зодиакалните знаци ще реагира малко по-различно на промяната на сезона, в хороскопите на тези три ще има обилни промени. Кой от нас би трябвало да усили своята зоркост и да употребява спящия си капацитет?

 есен

Риби

Рибите рядко слагат себе си преди всичко и омаловажаването на триумфите им е съвсем рутина за тях. Въпреки че непрекъснато си мислят, че постоянно всички са по-добре от тях, при започване на есента ще се случи нещо, което ще накара този воден знак да огледа на себе си с по-добри очи. Тогава Рибите ще спрат да завиждат на другите и ще оценят това, което им носи всекидневието. Нека да се огледат и да видят от какво можете да са удовлетворени. По-честите моменти на размисъл ще се отразят добре на Рибите и с нова сила те ще стартират стремително новия сезон. 

 есен

Овен

Овенът е самоуверен и убеден, той заобикаля да взема решения, които имат късмет за триумф под 50 %. Усилията на тази зодия им ще бъдат оценени и с помощта на думите за поддръжка или действителни изгоди Овенът ще получи инжекция с нова мотивация. Възможно е през есенният интервал Овните да станат още по-уверени в личните си сили, което ще им даде крила за нова реализация. В любовта може да създадат лека крачка обратно, тъй като ще бъдат заети с нови задания.

 есен

Дева

Казват, че Девите са надеждни, тъй като са систематични, поредни и отдадени. Въпреки че това в действителност са единствено плюсове, в последно време Девите може и да са се почувствали малко претрупани от количеството отговорности, които се стоварват върху тях - освен в работата, само че и в персоналната сфера. Те са заети непрекъснато да се занимават с проблемите на другите, да оказват помощ на приятелите и да се грижат за половинката си, като по този метод не помнят за себе си. С настъпващата есен Девите ще слагат себе си преди всичко и макар че за някои това ще бъде много шокиращо, а доста хора може да ги сметнат за егоисти този земен знак ще има потребност от успокоение и размисъл.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР