Ако решите да отслабвате със сокове, трябва да го правите

...
Ако решите да отслабвате със сокове, трябва да го правите
Коментари Харесай

С пресноизцедени сокове се отслабва бързо

Ако решите да отслабвате със сокове, би трябвало да го вършиме с прясноиздецени сокове от плодове и зеленчуци, а не с тези от кутиите и бутилките в магазините, тъй като в множеството от тях има консерванти и оцветители.

Диетата със сокове може по-скоро да се назова филтриране, тъй като тя избавя тялото от насъбраните отрови и шлаки и усъвършенства доста обмяната на веществата.

В същото време соковете насищат организма с потребни витамини и микроелементи, с помощта на което използването на прясноизцедени сокове има и лековит резултат.

Соковата диета е нискокалорична, тъй като през този интервал организмът получава доста малко количество мазнини, белтъчини, както и въглехидрати. Затова соковата диета е доста ефикасна.

 С пресноизцедени сокове се отслабва бързо

Едновременно с решението на казуса с непотребните килограми може да се простите с някои болести като атеросклероза, амплитуди в кръвното налягане и болести на бъбреците и черния дроб.

Преди да преминете към диета със сокове, би трябвало последователно да намалявате използването на месо, а два-три дни преди да стартирате единствено със соковете, да се откажете от пърженото и пушеното месо, като последователно го заменяте с порция сок.

Два дни преди старта на диетата вечерята ви би трябвало да се състои единствено от две чаши прясноизцеден сок. Можете да стартирате диетата, като извършите един разтоварващ ден благодарение на два-три кг плодове.

Схемата на диетата всеки би трябвало да избере независимо според от особеностите на организма, както и от графика на работата и на почивките, а също по този начин и непримиримост в спазването на диетата.

Ако не можете да издържите единствено на сокове, можете да заменяте закуската и вечерята с две чаши прясноизцеден сок, леко разводнен с минерална вода. На обяд хапнете нещо вегетарианско.

Ако имате желязна воля, можете да изкарате четири дни на сок, повече не се предлага, тъй като организмът не получава задоволително субстанции единствено от соковете.

За приготвянето на сокове използвайте единствено пресни плодове без недостатъци. Изпивайте напитката незабавно след приготвянето й, с цел да не загуби скъпите си детайли.

При съблюдаване на сокова диета можете да получите главоболие, краткотрайна уязвимост и унесеност. Не е изключено изостряне на гастрит и язва. Ако имате гастрит с нараснала киселинност, не пийте ябълков, лимонен, портокалов сок, както и сок от нар.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР