Ако работите усилено, за да постигнете прекрасен живот, може би

...
Ако работите усилено, за да постигнете прекрасен живот, може би
Коментари Харесай

8 знака, че съдбата ви е подготвила купища с пари

Ако работите интензивно, с цел да постигнете прелестен живот, може би се чудите по какъв начин да разберете по кое време напъните ви ще бъдат възнаградени.

Добрата вест е, че има избрани признаци, които демонстрират, че Вселената е на път да ви изпрати пари; някои от тях датират от антични времена и са получили доста анекдотична поддръжка.
Можете да употребявате тези знаци, с цел да прецените по кое време може да желаете да извършите инвестиция или да се концентрирайте върху маркетинга на ново начинание.

1. Постоянно виждате цифрата 8

В исторически проект цифрата 8 постоянно е било доста значимо. Например на мандарински и кантонски език се допуска, че то е едно от най-щастливите цифри и е тясно обвързвано с шанса.

Интересно е, че формата на цифрата 8 също е напълно симетрична, което символизира баланс. Ако потърсите датата 08.08.2008 година, ще видите, че голям брой хора са избрали да сключат брак в Китай на тази дата, а номерата на къщите с 8 в заглавието неведнъж са доста търсени.

Така че, в случай че започнете да виждате 8 на всички места (на вратите на местата, които ви следва да посетите, в телефонните номера и на регистрационните табели), може да ви чака финансова облага!

 пари

2. Получавате пари в избран ден

Според Фън Шуй, в случай че получите някакви пари (независимо дали става въпрос за подарък, бакшиш, погашение или печалба) в избран ден, тогава можете да очаквате още повече пари през идващите седмици и месеци.

По-конкретно, в случай че получите пари в първия ден на новолуние или когато над главата ви има пълнолуние, може би сте на път да се радвате на повече обилие в живота си. Можете даже да употребявате тази символика в креативните си визуализации, като си представяте луната над главата си, до момента в който получавате всички пари, които в миналото сте желали.

3. Очаквате бебе

Древните китайски предания настояват, че когато сте бременна, носите в себе си и огромен шанс. Оттук идва и остарялото поверие, че е неприятен шанс да се опиташ да заложиш против бременна жена, когато играеш хазарт!

Някои настояват, че можете да привлечете и финансова облага в живота си просто като сте покрай бременна жена. Така че, в случай че вашият сътрудник, другар или сестра чакат бебе, част от шанса може да се придвижи и върху вас. 

 пари

4. Буболечките не престават да посещават дома ви

Разбира се, множеството от нас не желаят да намират буболечки в къщата си, само че кафявите инсекти (особено скакалците и паяците) са знак на идно благополучие в Тринидад. Междувременно в Китай хората от време на време държат щурци в кафези поради това, че носят шанс.

В целия свят се счита, че тъмните пеперуди също демонстрират идни позитивни вести за кариерата ви, което нормално е еднакво и на положителни вести за заплатата ви.

5. В кафето ви има мехурчета

Това е необичайно, само че има едно поверие от Източното крайбрежие, съгласно което хората, които виждат мехурчета в кафето си, ще се радват на позитивна смяна в ориста. Така че погледнете повърхността на идващото си кафе, преди да го изгълтате.
За разлика от тях канадците споделят, че съответният знак е да успееш да хванеш мехурчетата от кафето на лъжица, без да ги спукаш. Със сигурност си коства да опитате!

6. Имате доста дребни пари

Ако имате доста свободни монети в дома си (например в огромен буркан с дребни пари), е изцяло допустимо да привлечете по-значителни пари в живота си.

Според Фън Шуй, в случай че решите да държите дребни пари в кухнята си, това евентуално ще ви помогне да станете финансово по-богати, а едно съветско поверие твърди, че ще привлечете огромни пари, в случай че държите монети в доста шкафове или торбички в дома си.

 пари

7. Имате противен конфликт с птица

Може да се почувствате като че ли целият ви ден е провален, когато птица реши да се облекчи тъкмо над главата ви, само че тази неприятна среща с птица в действителност се допуска, че значи, че ще получите повече пари в близко бъдеще.
Така че, в случай че попаднете на пътя на птица и се окажете с изпражнения в косата си, пробвайте се да погледнете от положителната страна!

8. Инициалите ви са в паяжина

Това е доста характерен знак, че парите идват по пътя ви, и не е евентуално да го виждате постоянно, само че в случай че го видите, обърнете внимание! Широко публикувано е мнението, че в случай че видите буквите си в паяжината на паяк, това е знак, че оттук насетне ще имате добър шанс.

Вероятно в последна сметка ще привлечете всичко, което желаете, с доста малко старания (подобно на паяка, който притегля плячката си), без значение дали мечтаете за пари, триумф или нещо напълно друго.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР