Ако прекарвате почти целия си ден на работа, то със

...
Ако прекарвате почти целия си ден на работа, то със
Коментари Харесай

Как да подобрим храненето в офиса

Ако прекарвате съвсем целия си ден на работа, то сигурно сте осведомени с проблемите, свързани с храненето. Пред такива се изправят съвсем всички служащи в офисите.

Не постоянно имате време да изтичате до най-близкия ресторант. А харесва ли ви да се храните със суха и студена храна? Или, помислете, какъв брой е нездравословно за талията ви вечер, когато се приберете и узурпирате хладилника. Хайде дружно да потърсим излаз от проблемите с храненето в офиса.

 Зеленчуци

1. Преди да отидете на работа, не пропускайте да закусите у дома. Без утринната храна ще огладнеете доста бързо на работното място. Няма да дочакате обяда и ще започнете да се тъпчете с всякакви бисквити или шоколадчета.

2. Задължително на работното място би трябвало да имате на разположение плод. Първо, плодовете съдържат доста потребни субстанции, тъй че не би трябвало да се дават пари за спомагателни витамини и добавки. На второ място, те са нискокалорични и можете да ги ядете в огромни количества.

Трето - не провокира отрицателни реакции измежду сътрудниците ви, като както би направил примерно мирисът на някои супи. Четвърто - плодовете са евтини и ги има налични през цялата година. Винаги купувайте разнообразни плодове и ги редувайте - ябълки, круши, ягоди, киви, портокали.

3. Направете си чай или пийте минерална вода. Те ще убият глада ви. А и когато ги пиете в дребни глътки, ще ви оказват помощ да се концентрирайте върху работата си.

 Как да подобрим храненето в офиса

4. Някои от сътрудниците ви евентуално имат навика са убиват обедната си отмора, като се хранят върху бюрата си. Много неверно! Излезте на открито, разходете се, срещнете се с сътрудниците от прилежащите офиси, обадете се на другар за по кафе, отскочете до магазина за плодове.

5. Защо не си подготвите обяда още сутринта вкъщи? Ето ви образец: салата, варени картофки или яйца, няколко резена шунка.

6. Докато сте на работа, спрете да се храните със сладкиши, бонбони, хлебни и сладкарски произведения. Те освен негативно въздействат върху фигурата ви, само че и усилват апетита.

7. Защо не обсъдите с сътрудниците си опцията да поръчвате обяд за целия офис. Има много компании, които оферират тази услуга, а и менюто им е разнообразно.

8. Купувайте си млечни артикули. Кисело мляко, извара, плодови млекца и други вкусни и питателни храни от този вид.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР