Ако потребителят не е клиент на А1, бонусът може да

...
Ако потребителят не е клиент на А1, бонусът може да
Коментари Харесай

3000 MB мобилен интернет бонус за новите потребители на А1 Wallet

Ако потребителят не е клиент на А1, бонусът може да бъде подарен на различен номер на компанията

А1 ще даде 3000 МВ мобилен интернет на всеки нов консуматор на приложението A1 Wallet, който попълни къса анкета за цифровия портфейл. След регистрация в A1 Wallet потребителите ще получават автоматизиран мейл за сполучлива регистрация, в който ще бъде поместена къса анкета, а след нейното попълване ще получат и ваучер за 3000 МB мобилен интернет с 30 дни годност.

Сред нещата, които телекомът желае да научи с провеждането на анкетата са по какъв начин потребителите биха употребявали приложението, по какъв начин правят оценка процеса по регистрация, както и какви спомагателни функционалности биха желали да видят в него.

A1 Wallet е гратис за евакуиране мобилно приложение, което е съвместимо с Android и с iOS устройства. С негова помощ всеки смарт телефон може да се трансформира в портфейл, а заплащанията стават още по-бързи и безвредни. С A1 Wallet потребителите могат да вършат безконтактни заплащания на ПОС терминал, да пазарят онлайн със своята виртуалната карта, да съхраняват всички свои карти за преданост, да преглеждат най-актуалните брошури за разнообразни огромни търговски обекти, да вършат преводи по IBAN, както и да вършат преводи на пари към други консуматори на приложението единствено за секунди.

Потребителите на A1 Wallet могат да избират сред два проекта – безвъзмезден Standard и заплатен – Premium, с който потребителите имат опция за гратис зареждане с банкова карта и безвъзмездни IBAN преводи в лв. и евро. Участието в анкетата и приемането на
бонуса обаче не са обвързани по никакъв метод с покупка или потребление на избран проект.

Бонус 3000 MB годни за 30 дни ще получат всички нови консуматори на приложението, които се записват в интервала от 1 до 30 юни 2020 година и попълнят късата анкета. Те ще получат имейл с кода на ваучера и инструкции за активацията му. Тъй като приложението е налично за клиенти на всички мобилни оператори, потребителите, които не са клиенти на А1, ще имат опция да подарят своите мегабайти на собствен непосредствен с номер в мрежата на телекома.

 Източник:
standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР