Ако попитате TikTok - всичко, което бихте искали да се

...
Ако попитате TikTok - всичко, което бихте искали да се
Коментари Харесай

Ето как да сбъднете всяка своя мечта с метода 369

Ако попитате TikTok - всичко, което бихте желали да се случи в живота ви е допустимо, стига единствено да повярвате в това – развой, прочут като манифестиране.

Независимо дали желаете някогашният ви да се върне при вас, или си мечтаете за нова работа - всичко е налично за вас, стига да го поискате, но в действителност. В последните месеци изключителна известност в обществената мрежа закупи хаштагът #369method, а хората, които го употребяват настояват, че работи безотказно.

Манифестирането в действителност е обвързвано с потреблението на вашата сила, с цел да привлечете нещата, които желаете, без значение дали това е покачване, или по-голям апартамент. Можете да го вършиме когато и да е и на всички места. За да практикувате метода 369 ще ви трябват само хартия и химикал, защото той включва неведнъж записване на съответното нещо, което желаете да привлечете.



Някои употребяват сини писалки, с цел да манифестират контакт с от дълго време загубен някогашен, някои употребяват червени, с цел да привлекат нов сантиментален сътрудник, до момента в който други могат да употребяват зелени за парични цели.



Като първа стъпка помислете за съответна цел, която желаете да осъществите. Напишете тази цел, дефинирана с една дума, три пъти. Ако задачата ви е да си върнете някогашния, да вземем за пример, запишете името му три пъти, в случай че желаете да манифестирате нова работа, запишете мечтаната позиция три пъти. След това запишете задачата, като че ли към този момент сте я постигнали шест пъти. Това е вашето “намерение “. Например “Имам работата на фантазиите си “ или “Моят някогашен и аз имаме среща “. Накрая запишете действието, описващо фантазията ви, като че ли към този момент се е случила, девет пъти. Бихте могли да запишете: “Моят някогашен се свърза с мен и желае да ме види “ или “Кандидатствах за работа и я получих след две изявленията “.

Друг метод да приложите метода 369, е да запишете задачата си три пъти заран, още веднъж шест пъти следобяд и девет пъти преди да си легнете. Ако ви оказва помощ да добиете по-ясна визия в мозъка си за това, което желаете да привлечете, можете да бъдете доста по-конкретни – да вземем за пример “Бившият ми се свърза с мен с дълго трогателно известие и в този момент пием кафе. "

Това е способ, който можете елементарно да включите в всекидневието си, защото не лишава доста време.

 

 

За да се възползвате оптимално от метода, е целесъобразно да изпитвате признателност, до момента в който записвате желанията си. Ако имате позитивно мислене, ще ви е по-лесно да пресъздавате и в действителност да почувствате какво е да имате това, което желаете.

Успех!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР