Ако политическата криза се задълбочи и няма изход, ще бъда

...
Ако политическата криза се задълбочи и няма изход, ще бъда
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Ако кризата се задълбочи, влизам в политиката

Ако политическата рецесия се задълбочи и няма излаз, ще бъда заставен да вляза в политиката и да направя партия. Това разгласи пред Кmeta.bg професионалният боксьор в тежка категория Кубрат Пулев. Той назова Слави Трифонов “неадекватен в политиката” и човек, който не може да реши проблемите на хората.

“Не виждам и кой може да го направи на този стадий, няма никаква опция, от няколко партии са ми предложили да се причисля към тях, в това число и от ГЕРБ, само че съм отхвърлям постоянно. Отдавна мисля да направя своя лична партия, бях тръгнал, само че се отхвърлих, взех решение, че не е настъпил моментът, само че виждам, че рецесията се задълбочава, а хората не заслужават това и не е редно да опират до един шоумен, когато са докарани до просешка тояга”, разяснява Пулев.

По думите му той ще има ясна тактика за ръководството на страната в идващите 10 години, с цел да се избегнат така наречен промени на парче, които са доста нездравословни.

“Истински човек съм и доста обичам България, ще вложа цялата си енергия”, сподели в умозаключение той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф не разреши това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР