Ако обмисляте целите и приоритетите си за следващите месеци и/или

...
Ако обмисляте целите и приоритетите си за следващите месеци и/или
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете, ако искате мечтата ви за собствен дом да стане реалност

Ако обмисляте задачите и целите си за идващите месеци и/или години и в случай че собствеността на жилище се подрежда високо в листата ви, тази публикация е за вас.

Много евентуално е множеството от вашите връстници също да мечтаят да имат дом. Докладът (Millennial & Gen Z Borrower Sentiment Report) за настроенията на кредиторите от Максуел (Maxwell) написа:

„ Много хора над 21 години през 2022-а демонстрираха решителност скоро да подхващат стъпка към това да реализират фантазията си за благосъстоятелност на жилище. Повече от половината „ Мелиниалс “ и „ Z “ възнамеряват да аплайват за ипотека през идната година. “

Нека да разгледаме за какво собствеността върху жилище е на върха на „ листата с фантазии “ на толкоз доста млади купувачи и какво би трябвало да имате поради, с цел да постигнете задачите си, в случай че сте един от тях.

 Какво би трябвало да знаете, в случай че желаете фантазията ви за благосъстоятелност на жилище да стане действителност

 
Топмотиватори за закупуване на дом
Преди да започнете процеса на закупуване на жилище, е потребно да знаете за какво собствеността върху жилище е толкоз значима за вас. Проучването, упоменато нагоре, хвърля светлина върху някои от главните аргументи, заради които по-младите генерации желаят да си купят дом, като открива и показва следните няколко:
95% считат, че разноските за наем са прекомерно високи 
 Какво би трябвало да знаете, в случай че желаете фантазията ви за благосъстоятелност на жилище да стане действителност

 
35% считат, че притежаването на дом е значим инструмент за създаване на богатство16% търсят чувството за сигурност, което притежаването на дом предоставя37% възнамеряват да го употребяват като капиталов парцел
Без значение кое от тях резонира най-вече с вас, знайте, че има доста финансови и нефинансови аргументи, заради които може да желаете да си купите дом. Въпреки че най-хубавият ви мотиватор може да е друг от този на вашите другари, всички те са еднообразно годни и скъпи.
Основни спънки и по какъв начин да ги преодолеем
Независимо дали задачите ви за владеене на жилище идват от сърцето или се водят от финансови желания (или и двете), към момента може да е мъчно да разберете от кое място да започнете, когато тръгнете да търсите да си купите дом. От разбирането на процеса на закупуване на жилище до приемането на авансово банково/ финансово утвърждение и изследването на вариантите за другите типове варианти за първични вноски, това може да ви се стори доста информация и ще ви накара да се замислите от къде да започнете в действителност.

Същото изследване на Maxwell разкрива и основни провокации пред евентуалните купувачи. За благополучие, знанията и насоките на приближен експерт по недвижими парцели могат да ви оказват помощ да преодолеете и двете.

(Продължава в идващия брой)

Като сътрудник на недвижими парцели, аз освен оказвам помощ на своите клиенти със закупуване, продажба и отдаване чартърен, само че и непрекъснато ги известявам по отношение на всеки вероятен аспект, който би повлиял на тяхната дълготрайна инвестиция, която в действителност за множеството хора е най-важната и най-голямата, която те са създали или ще създадат в миналото в живота си. Ако имате въпроси, свързани с тази или други мои публикации до момента, или изобщо с всичко обвързвано с пазара на недвижимите парцели, ще се веселя да ме потърсите, а за мен ще е наслаждение да мога да оказа помощ. Моят пряк номер е: 773-827-7827, или ми пишете на гланц: Също уеб страница, за повече информация: GerganaTodorova.BairdWarner.com Консултацията е постоянно безвъзмездна и не ви ангажира по никакъв метод.

 

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР