Ако няма уйдурма, това правителство не трябва да минава, заяви

...
Ако няма уйдурма, това правителство не трябва да минава, заяви
Коментари Харесай

Политолог нападна ГЕРБ! Къде била голямата грешка

" Ако няма уйдурма, това държавно управление не би трябвало да минава ", съобщи пред БНР политологът Димитър Аврамов.

" Ако съдим по номинираните, прави усещане, че в енергетиката ще изпълняваме целите на " Газпром " и Руската федерация. Говори ми за това, че след голямото напрежение, което разтърсваше цялата страна години наред, сред президент и ГЕРБ се оказва, че има фигури, които демонстрират стопляне на политическите връзки сред Радев и ГЕРБ, в което няма неприятно.
-->
Най-хубавото нещо е президентът да има естествен разговор с всички политически партии. Но не е обикновено да им размахваш юмруци и по-късно да не си признаваш, че имаш естествен разговор и да водиш някакво единодушие зад кадър ", разяснява политологът в изявление за предаването " Хоризонт до обед ".

Запитан дали има късмет кабинет " Габровски " той отговори:

" Не - в случай че приказваме за обществена политика, да – в случай че има кабинет на олигархията и подмолна сделка. Защото това е мандатът на партия ГЕРБ с всичките ѝ позитиви и негативи. Защото това, което ни се показва сега, е политическо риалити шоу.

Ние от политически самодейно общество, в което жителите споделят какво желаят на партиите, партиите го извършват и по-късно в парламентарната политика ги съставляват, се трансформираме в реактивно политическо общество, в което медиите са принудени да работят на 24-часов цикъл, в който се сменят поръчките на политиците, разновидностите и сюжетите просто тъй като нищо рационално не се предлага ".

Според него няма нищо съдбовно в това, в случай че този кабинет не мине. Политологът счита, че ГЕРБ е трябвало да поеме политическа отговорност и да излезе с партийна фигура като претендент за министър председател.

" Ако той бъде признат, единствено след 1 месец в случай че някой от министрите направи нещо, което не се утвърждава в политическата централа, тя ще захвърли кабинета и ще каже " Това не е наше държавно управление ". Не можем да си разрешаваме да имаме държавно управление на никой ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР