Ако не ти се иска да се впускаш в сложни

...
Ако не ти се иска да се впускаш в сложни
Коментари Харесай

9 супер храни, за да си слаба

Ако не ти се желае да се впускаш в комплицирани диети или детокс, включи няколко храни в менюто си, които ще ти оказват помощ да възвърнеш форма – тъкмо както прави Гуинет Полтроу.

За новата година звездата е избрала да промени режима си на хранене, като размени някои неща с тези 9 супер храни, предложени от специалиста доктор Франк Липман.

Самият доктор Липман споделя, че тези супер храни ще оказват помощ за намаляване, ще подобрят здравето и – внимавайте, половия живот!

1. Шоколад: С внимание към количеството, черният шоколад е идеалното сладичко за похапване, също така е потребен. Повлиява настроението, усъвършенства кръвообращението, редуцира напрежението и предотвратява разрушаването на клетките, защото е цялостен с антиоксиданти.

2. Авокадо: Огромно количество положителни мазнини и хранителни субстанции са “опаковани ” в тази зелена опаковка, която може да те защищити от заболявания от рак до мозъчни болести. Отличен усет, който се комбинира ужасно както в салати, по този начин и в куп други ястия.

3. Синя боровинка: Вкусни, сладки и цялостни с флавоноиди, всички горски плодове, и изключително боровинката, могат да предотвратят заболявания(на сърце, стомах) и даже да намалят холестерола.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР