Ако не се направи нещо спешно в тази държава, ще

...
Ако не се направи нещо спешно в тази държава, ще
Коментари Харесай

Млекарите: Спешно трябва да се направи нещо, идват фалити

Ако не се направи нещо незабавно в тази страна, ще стартират банкрути.

За това предизвести Владислав Михайлов, ръководител на Национална асоциация на млекопреработвателите, по време на форума " Да на българската храна ", който поддържа концепцията за понижаване на Данък добавена стойност за храните. " Срещу по-малко от 2% от националния бюджет ще имаме по-голяма правдивост. 25 от 28 страни в Европа са обществено по-справедливи от нас. Хайде да вървим към тази Европа ", прикани той.

Михайов напомни, че незабавно след оповестяването на изключителното състояние предходната година 12 асоцииации от хранителния отрасъл са били извикани при тогавашния аграрни министър Десислава Танева, с цел да заявяват, че индустриалната сигурност е обезпечана. " Направихме го това нещо, не казахме празни думи, успокоиха св нещата. Издържахаме на огромната рецесия, само че в този момент сме по-зле ", сигнализира Михайлов.

Съвсем съществено декларирахме, че в случай че не се направи нещо незабавно в тази страна, ще стартират банкрути, уточни той. По думите му това може да повлече като домино и други браншове - производителите на суровни, производителите на опаковки.  " Хората ще хвърлят пешкирта, няма да работят ", сигнализира той.

Аз съм притежател от 21 години на някогашната " Сердика Хасково ". Никога не е било както в този момент, Досега не съм бил на загуба, съобщи Михайлов и съобщи, че в този момент за пръв път е на загуба. Досега постоянно е давал коледни награди на чиновниците си, а в този момент ще би трябвало да забави заплатите за Коледа.

" 160 индивида са ангажирани в нашата конструкция. Какво би трябвало да се направи, с цел да не отидат тези хора на борсата ", попита Михайлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР