Ако не разпознаете белокосия мъж с очила, който пуши цигара

...
Ако не разпознаете белокосия мъж с очила, който пуши цигара
Коментари Харесай

Брадли Купър е неузнаваем

Ако не разпознаете белокосия мъж с очила, който пуши цигара на тези рекламни фотоси, няма да бъде учудващо. Изглежда значим, само че ви е незадълбочено прочут - като от дълго време загубен чичо или стареца, който играе шах всеки ден в парка.

Това е артистът Брадли Купър - под пластове грим - в ролята на остаряващия композитор Ленард Бърнстейн в „ Маестро “, биографичен филм, който сега се снима за Netflix, написа CNN, представен от vesti.bg.

Netflix разгласява фотосите в своя Twitter акаунт и това докара до доста мнения.

From the set of Maestro
— Netflix (@netflix)

„ Той даже има бели косми по ръцете! Толкова внимание към детайла! Който и да е гримьорът на този филм, би трябвало да завоюва някоя огромна премия “, написа един консуматор.

47-годишният Купър също е режисьор на кино лентата. В него вземат участие Кери Мълиган като брачната половинка на Бърнстейн - Фелисия Монтеалегре, и Джеръми Стронг, най-известен с ролята си на Кендъл Рой в телевизионния сериал на HBO " Наследници ".

Рекламните фотоси също демонстрират Купър като по-млад Бърнстейн, смеещ се с Кери Мълиган в ролята на Фелисия Монтеалегре.

Легенда в света на музикалния спектакъл, Бърнстейн беше най-известен с композирането на музиката за " Уестсайдска история ", шоуто на Бродуей от 1957 година, което докара до изработката на кино лентата от 1961 година и скорошния римейк на Стивън Спилбърг. Той умира през 1990 година на 72-годишна възраст.

Все още не се знае доста за „ Маестро “, който би трябвало да излезе през 2023 година Засега се знае, че става дума за „ комплицираната любовна история на Леонард и Фелисия - история, която обгръща повече от 30 години – от времето, когато се срещнали през 1946 година "

Добре познатите ни Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе са част от продуцентите на кино лентата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР