Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз

...
Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз
Коментари Харесай

Голата истина! Защо е толкова ревнива певицата Мария

" Ако обичаният мъж ми изневери с някоя жена и аз схвана, присъдата е гибел! Еднозначно! ", даде обещание на противниците си Мария. Фолкфурията не има вяра, че това може да се случи на толкоз известна и мечтана жена като нея, само че от тона и изражението на певицата става безпощадно ясно, че Мария никак даже не се майтапи.

Заканата на Отварачката прозвуча във видео, в което тя беседва с Венета Райкова. Според нейни колежки певицата реагира по този начин мъчително по тематиката, тъй като имала " остарели рани ". Първият й брачен партньор - предприемачът Димитър Андонов, след раздялата им си откри стремително заместничка на някогашната си половинка в лицето на красивата русокоска Никол, която му роди правоприемник.
-->
След разпада на първия си брак Мария побърза да се хвърли на шията на милионерския наследник Християн Гущеров, изтъкнат столичен плейбой. Отварачката съумя да води новия си обичан в гражданското, подлъгана от лукса и блясъка, който той й обезпечи, до момента в който бяха гаджета. След като станаха обаче публично мъж и жена, Гущеров заменил ултраскъпите дарове с надалеч по-скромни, написа " България Днес ".

А Мария, както призна без капка срам в едно изявление, била материално момиче и нямало късмет любовта й да пламне, без избраникът й да разполага с тлъсти банкови сметки. На всичкото от горната страна Християн доста бързо почнал да окичва главата на половинката си с рога. " Не аз, той ми изневери! ", разкри на финала на връзките им изпълнителката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР