Ако използвате астрологията, за да опознаете по-добре себе си, тогава

...
Ако използвате астрологията, за да опознаете по-добре себе си, тогава
Коментари Харесай

Разгадай емоционалния си свят: Какво казва за теб твоят лунен знак

Ако употребявате астрологията, с цел да опознаете по-добре себе си, тогава погледнете вашия лунен знак - той е надълбоко обвързван с човешките страсти.

В антични времена философите са свеждали променливите психологични положения до колебаещите се етапи на лунния цикъл. Именно по тази причина през 13-ти век остарялата и обидна дума „ лунатик “ е била употребена за изложение на засегнатите от „ периодическа полуда “, зависеща от измененията на луната.
 Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май  Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май  Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май  Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май
Това е концепция, която също се предава в литературата, като луната постоянно се употребява като троп за означаване на необуздана пристрастеност и страст, изключително когато става дума за дами. Следователно не би трябвало да ни изненадва, че в астрологията разглеждаме лунния знак - зодиакалния знак, през който луната е прекосявала в точния час на вашето раждане - като управление за дешифриране на страстите на човек.

Вашият лунен знак е една от най-важните елементи от вашия астрологичен профил: той съставлява вашата прочувствена страна, вашите усеща, вътрешен глас и мемоари.
 image2_16x9.png За пръв път от 83 година Юпитер и Уран се срещат в Телец: какви изненади чакат всяка зодия На фокус
Той също по този начин диктува връзката ви с главните въздействия на майката в живота ви, както и метода, по който се грижите за другите. Да познаваш своя лунен знак означава да разбираш страстите си и себе си на интимно равнище.

За да откриете своя лунен знак, би трябвало да знаете точния миг на вашето раждане и координатите на мястото, където сте се родили. Можете да употребявате онлайн калкулатор за лунен знак или да се консултирате с астролог, който може да ви помогне да откриете тази информация. 

А в този момент, дано забележим какво разкрива вашият лунен знак за вътрешния ви прочувствен свят:
 Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак  Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак  Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак  Разгадай прочувствения си свят: Какво споделя за теб твоя лунен знак
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР