Ако искате да опитате бъдещето на мобилността днес, това не повече

...
Ако искате да опитате бъдещето на
мобилността днес, това не повече
Коментари Харесай

Автосалонът във Фаркфурт IAA 2019 е с девиз “Мобилността на бъдещето”

Ако желаете да опитате бъдещето на мобилността през днешния ден, това не повече и не по-малко значи посещаване на международния автосалон IAA във Франкфурт на Майн. От 12 до 22 септември 2019 година (дни на пресата: 10 и 11 септември 2019 г.) фамилии, търговски гости, специалисти по мобилност и всички други заинтересовани страни могат да се срещнат с най-новите тенденции. И да наберат цяла поредност от собствени прекарвания.

Например, IAA Experience носи богат директен личен опит в изложбения център във Франкфурт, като се писта за електрически автомобили, за каране на електрически велосипеди и е-скутери, возене в автономна совалка, курс навън и Kids World /Светът на децата/.

Президентът на VDA /Асоциацията на германските автопроизводители/ Бернхард Матес споделя: "С удоволствие предлагаме на всички участници и посетители цялостна стратегия, която отговаря на самостоятелните потребности на мобилността на нашите гости. С крос-индустриалния метод можете да преживеете бъдещето на подвижността с всичките си сетива. ”

Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, KIA, Renault / Dacia, Volkswagen и Ionity ви канят да тестват е най-новите разработки сами на Test Drive на West (F10). Автономен совалков рейс от Continental ще превозва гости по площадките. И дори офроуд курсът може да бъде изпробван с офроуд транспортни средства и джипове в различни формати, някои от които с електрическо задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР